Ajankohtaista

VERTAISTAPAAMISIA JYVÄSKYLÄSSÄ

Syyskuussa jatketaan taas perjantaitapaamisilla !

Tapaamisia on joka kuun 2. perjantai:

Pe 12.9. ja klo 18.15-20

Pe  10.10. klo 18.15-20

Tämä on avoin kutsu Keski-Suomen ja erityisesti Jyväskylän alueella asuville sensitiivisille ihmisille, jotka ovat valmiita sitoutumaan luottamukselliseen vertaisryhmätoimintaan kasvokkain. Ajatteletko toisinaan, että kaipaisit keskusteluyhteyttä toisiin herkkiin omalla asuinseudullasi? Tulevien tapaamisten paikka sovitaan sen mukaan, kuinka paljon osallistujia on tulossa. Tästä syystä kannattaa siis ajoissa ilmaista sähköpostilla oma kiinnostuksensa, jotta voin henkilökohtaisesti infota tapaamispaikasta. Vierailu ryhmässä ei valitettavasti ole mahdollista, sillä rakennamme ryhmän sisäistä luottamusta kulkemalla yhteistä matkaa pitkällä tähtäimellä.

Tällä hetkellä osallistujia on niin paljon, että tarvitsemme vuokratilan: Jaamme tilavuokran vuokra 20 e/ kerta ilmoittautuneiden kesken, tästä syystä pyydän sitovia ilmoittautumisia tapaamisviikon keskiviikkoon klo 12 mennessä. Vertaistapaamiset ovat muutoin maksuttomia. Ryhmän koon yltäessä 10-12 henkeen, on mahdollista perustaa tarpeen mukaan uusi ryhmä.

Mikäli kiinnostusta ilmenee riittävästi, voidaan toiveiden pohjalta järjestää myöhemmin myös pienimuotoista räätälöityä, kohtuuhintaista koulutusta, ns. kasvuryhmätapaamisia. Toiveita koulutuksen aiheesta ja ajankohdasta voi lähettää myös alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Käsittelen viestit luottamuksellisesti, ja samaa odotetaan myös vertaisryhmään osallistuvilta. Olethan toisten ryhmäläisten luottamuksen arvoinen.

Omasta herkkyyskiinnostuksesta toivon pientä kertomusta etukäteen sähköpostitse hanna.vahteala @ gmail.com (ilman välejä). Miksi kiinnostuit aiheesta? Mitä toivot ryhmältä? Ota rohkeasti yhteyttä! T. Hanna-Kaisa Vahteala erityiskasvatuksen asiantuntija KM, aikusikouluttaja, oppimiskonsultti sp. ilman välejä (hanna. vahteala @ gmail.com)

 

REVONTULENTALON HERKKYYSLUENTO JA TYÖPAJA Jyväskylässä: LA 30.8.2014 klo 10.30 -16.00 Tervetuloa myös kauempaa!

Hinta 55 euroa. Sisältää luennon, työpajan ja salaattilounaan.

Luennoitsijana tietokirjailija ja herkkyyden kokemusasiantuntija Janna Satri : Herkkyys, vuorovaikutus ja voimavarat.  

Työpajaohjaajana erityispedagogiikan asiantuntija,  aikuiskouluttaja Hanna Vahteala: Herkkyyteni hyppylauta - hienovaraisia siirtymiä. 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään pe 22.8. mennessä osoitteeseen: revontulentalo @ viisastentori.fi (ilman välejä). 

Ilmoitathan samalla myös yhteystietosi, puhelinnumerosi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Kurssi toteutuu, mikäli osaanottajia on riittävästi. Koulutuspaikkana NNKY, joka on helposti saavutettavissa Jyväskylän Matkakeskukselta, lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu 55 euroa maksetaan ilmittautumisvahvistuksen mukana saatavien ohjeiden mukaisesti su 24.8. mennessä.

Varmista paikkasi pian!