Lisätietoa rekisteröitymisestä

pimpula
Site Admin
Viestit: 264
Liittynyt: Pe Joulu 10, 2010 10:03 pm
Viesti:

Lisätietoa rekisteröitymisestä

ViestiKirjoittaja pimpula » La Helmi 18, 2012 10:30 am

Foorumille pyrkii suurin joukoin sisään lauma epätoivottuja spämmääjiä, joten tiukensin rekisteröitymiskäytäntöjä. Tästä eteenpäin rekisteröityminen onnistuu ainoastaan ylläpidon hyväksynnän kautta.

Ikävä kyllä spämmi-mielessä rekisteröityvät käyttävät muun muassa @gmail.com -loppuisia sähköpostiosoitteita, joten saatan epähuomiossa evätä rekisteröitymisen myös joltakulta, joka pyrkii foorumille ihan hyvissä aikeissa. Näin ollen toivon, että jos rekisteröitymistäsi ei jostain syystä hyväksytä, lähettäisit minulle sähköpostia. Varmimmin hyväksyn käyttäjätunnuksen, jonka sähköpostiosoitteesta ja käyttäjätunnuksesta heti tavalla tai toisella tunnistan, että kyseessä on suomalainen nimimerkki ja sähköpostiosoitteen omistaja. (Esim. "misslady88@gmail.com" ja käyttäjätunnus "feagtod" tulisivat poistetuiksi erittäin erittäin suurella todennäköisyydellä.)

-----------
Olen poistanut tänään 18.2.2012 noin 25 käyttäjätunnusta, jotka suurella todennäköisyydellä ovat spämminimimerkkejä. Jos tulin poistaneeksi myös sellaisen käyttäjätunnuksen, joka kuuluu ns. tavalliselle käyttäjälle, ilmoitathan siitäkin minulle.